Un start-up românesc este premiat de Siemens Industry Software

Un premiu important de la Siemens Industry Software, parte a diviziei Digital Factory, a fost acordat unei companii tinere din România. Digital Twin a fost premiat pentru profesionalism și rezultatele obținute în anul 2016, în cadrul „European Partner Leadership Summit (EPLS)”, la București, pe 1 februarie 2017.

Anual, acest eveniment reunește 500 de specialiști în domeniu din SUA, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, oferindu-le oportunitatea de a discuta despre cele mai recente tehnologii în domeniul digitalizării industriilor. De asemenea, cu prilejul acestui eveniment, liderii Siemens premiază companiile și consultanții care au obținut cele mai bune rezulate pentru fiecare regiune. Digital Twin a primit premiul pentru performanță în regiunea Central East Europe.

„Acest premiu confirmă pentru noi faptul că toate eforturile noastre de promovare și implementare a digitalizării în fabricile din România generează valoare adăugată pentru clienții noștri. Această recunoaștere este încă un motiv care vine să susțină că echipa Digital Twin este un partener competent și de încredere pentru firmele care planifică digitalizarea producției și trecerea la Industry 4.0.”, declară Eduard Oprea, co-fondator Digital Twin.

În cadrul celor două zile ale conferinței, s-a discutat mult despre conceptul Digital Twin care ajută companiile să proiecteze corect produsul și să descopere cea mai bună cale pentru producție. Digital Twin, sau geamănul digital în română, este o copie virtuală precisă a produsului, a procesului și a resurselor de producție.

„Suntem pentru prima dată invitați la un eveniment de o asemenea anvergură și suntem onorați să vedem că prezența noastră puternică și dinamică pe piață este apreciată de Siemens. Mulțumim tuturor clienților pentru excelenta colaborare și le garantăm că echipa noastră este pregătită să lucreze pentru rea­lizarea potențialului oamenilor, tehnologiei și afacerilor”, declară Laurențiu Nae, co-fondator Digital Twin.

Digital Twin este partenerul Siemens Industry Software în România din 2016 și oferă soluțiile NX CAD, NX CAM, Tecnomatix și Teamcenter PLM. Firma susține dezvoltarea comunității de ingineri prin blogul PLM, portalul de training online pentru Siemens NX sau prezentări la evenimentele din industrie.

Source: Digital Twin

Photo/video source: Digital Twin

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *